CLEAN,
CLEANER,
FCS

Ziekenhuizen

CLEANROOM SCHOONMAAK

De specialiteit van ons bedrijf is het schoonmaken van cleanrooms. Deze taak vergt verantwoordelijkheid en deskundigheid. Onze medewerkers zijn zowel vakbekwaam als verantwoordelijk zodat uw cleanroom voldoet aan alle eisen voor het behouden van kwaliteit, functie en klasse. Omdat wij als bedrijf streven naar perfectie gaan wij met u in gesprek over een passende aanpak speciaal op maat gemaakt voor uw cleanroom.  Elke cleanroom heeft immers andere functies en daarmee ook behoefte aan een gepersonaliseerd plan. Nadat het plan is opgesteld gaan worden onze getrainde medewerkers ingezet.

Elk cleanroom behoort tot een bepaalde klasse. De klassen zijn gebaseerd op het maximaal toelaatbare aantal deeltjes per hoeveelheid lucht. De gecertificeerde cleanroommedewerkers van Farmacleaning zijn volledig op de hoogte van alle gedragsregels in deze verschillende klassen. (ISO 14644-1,  GMP-z, U.S. federal standard)

Farmacleaning beschikt over procedures en kennis op het gebied van: luchtstromen, kleeddiscipline, bewegingen en gedrag, persoonlijke hygiŽne, reinigingssystemen en procedures, outillage op maat en metingen.

Controle en communicatie

Een van ons belangrijkste prioriteiten is het zorgen van goede communicatie tussen de opdrachtgever en Farmacleaning. Dit is van belang voor het vastleggen van protocollen en voor het zorgen van een goede samenwerking. Met behulp van duidelijke afspraken, een strikte protocol en regelmatige controles garanderen wij u zowel het gewenst resultaat als een fijne samenwerking.  

Farmacleaning is lid van het VCCN.